Wirtualne biuro w Fundacji RC – szansa na oszczędności dla NGO

Na profesjonalne zarządzanie organizacją pozarządową wpływa wiele czynników: realizowane projekty, liczba miejsc pracy, pozyskiwanie finansowania oraz optymalizacja kosztów prowadzenia działalności. Wirtualne biuro w Fundacji RC jest rozwiązaniem na wprowadzenie oszczędności zarówno dla nowych organizacji, jak i dla tych, co już działają.

Ile to kosztuje? 15 zł brutto/miesiąc

Prestiżowy adres rejestracyjny
Wirtualne biuro to przede wszystkim adres, pod którym możesz zarejestrować swoją organizację, stowarzyszenie lub spółdzielnię. Nie musisz wcale tego robić pod adresem domowym, Twoim lub innego członka organizacji. Nie musisz także wynajmować lokalu i zatrudniać osoby do prowadzenia biura.

Grunwaldzka 5 to adres dobrze znany na mapie pomorskich NGO. Od ponad 20 lat mury Dworu Uphagena były świadkiem wielu inicjatyw i projektów, które zmieniały i profesjonalizowały świat organizacji pozarządowych oraz przyczyniały się do rozwoju tego sektora.

Obsługa biurowa i sale dla Ciebie
W ramach działania wirtualnego biura Fundacja RC oferuje obsługę korespondencji przychodzącej, przechowanie dokumentów, zarządzanie przesyłkami, możliwość korzystania z drukarki, skanera czy fotokopiarki.

Jeśli potrzebujesz, możesz także wynająć zamykaną szafkę na dokumenty oraz skorzystać z preferencyjnych stawek wynajmu sal szkoleniowych lub przestrzeni SPOTkaj na dziedzińcu do organizacji Twoich wydarzeń.

Współpraca z działem PR
W ramach abonamentu zapewniamy jednorazową publikację informacji o organizacji w naszym cyklu „Rezydenci Fundacji RC”.

Jednakże możesz zwrócić się do nas z zaproszeniem do współpracy przy organizacji Twoich inicjatyw i wydarzeń. Oznacza to przede wszystkim wsparcie przy promocji na kanałach komunikacji Fundacji RC – social media (Facebook, LinkedIn i Instagram), na stronie www oraz za pomocą newslettera.

Aktualnie z usługi wirtualnego biura korzysta blisko 80 organizacji pozarządowych.

Więcej informacji: biuro@fundacjarc.org.pl